Advocatenkantoor Refuge

Betrouwbaar - Deskundig - Ervaren

Erven

Advocatenkantoor Refuge biedt alle service en diensten aan die u van een professioneel advocatenkantoor mag verwachten. Kennis en ervaring is aanwezig op een groot aantal rechtsgebieden, zoals het arbeidsrecht, het huurrecht, het aanbestedingsrecht, het belastingrecht, het ondernemingsrecht en het (internationale-)familie- en erfrecht. Het spreekt voor zich dat u voor het contractenrecht en het goederenrecht ook op ons kunt rekenen. Omdat het beter is om juridische problemen vooraf op te lossen, geven wij graag advies en willen bij gerezen problemen deze eerst schikken, zeker indien hierbij (minderjarige-) kinderen betrokken zijn. Is een schikking niet mogelijk en wil een wederpartij niet van wijken weten, dan zullen wij uw belangen bij de rechtbank hard en eerlijk verdedigen. U kunt daarbij op ons rekenen.

Mr. C.B.F. Refuge heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Algemene praktijk
     a. Burgerlijk recht
     b. Strafrecht
     c. Bestuursrecht

- Personen- en Familierecht


- Erfrecht


Bij de Raad voor de Rechtsbijstand is het kantoor geregistreerd voor gefinancierde rechtsbijstand voor het specialisme:


- Personen- en familierecht


Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten en de Raad voor Rechtsbijstand tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ons basis uurtarief is € 200,- ex BTW. Met u kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt, voor zover deze toegestaan zijn door de Nederlandse orden van advocaten. Wij behandelen ook zaken op basis van de gefinancieerde rechtshulp.